Vi fik et godt tilbud på gulvafslibning i København

Det gælder om at kigge sig godt for inden man bare siger ja tak til en gulvafslibning pris i København. Priserne i København svinger nemlig enormt meget i forhold til resten af Danmark. Det kan derfor godt betale sig at bruge lidt ekstra tid på at indhente tilbud fra flere gulvsliber i København inden du beslutter dig.

Da vi gik i gang med at undersøge hvad det ville koste at få slebet vores trægulve i vores 120 kvadratmeter store lejlighed var vi lige ved at falde ned af stolen. Priserne var fuldstændig hen i vejret. Nogle af de gulvafslibning priser som vi fik tilbud var dyrere end hvad vi betale i husleje i 3 måneder. Vi tænkte at det måtte simpelthen kunne gøres billigere uden at vi behøvede at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi gik i gang med at spørge i vores vennekreds og blandt vores Facebook venner. Størstedelen af dem foreslog os at kigge efter en pris sammenligningsside på Google. Så vi gik i gang med at søge på Google efter en billig og god gulvafslibning i København. Det tog ikke mange museklik at finde frem til en side der havde super anmeldelser fra andre forbruger der havde benyttet sig af deres online service. Så vi tænkte at det prøver vi. Vi udfyldte et online skema med informationer omkring vores gulvopgave. Efterfølgende modtog vi så 4-5 gratis og helt uforpligtende gulvafslibning tilbud fra forskellige gulvsliber i København. Og nu var priserne til at betale. Vi valgte et af gulvfirmaerne og vi sparede mange tusindvis af kroner.