Varmepumpe

Det kan være en god ide at få hjælp til at vælge den rette varmepumpe

aa11

Med de stigende energipriser er der rigtig stor efterspørgsel på at energioptimere danske boliger for at spare penge på varmeregningen.
Og når det kommer til varmepumper, så oplever rigtig mange vvs selskaber lige for tiden stor efterspørgsel på levering og montering, da det stadig er en af de mest effektive løsninger hvis du ønsker at spare penge på din varmeregning. Lyder det ikke også som noget for dig?

Få hjælp til at vælge

Du kan bruge lang tid på at læse dig frem til hvilket mærke af varmepumper der er de absolut bedste, hvilken størrelse du skal vælge til lige netop din bolig, og sætte dig ind i begreber som SCOP osv. 

Men er du ikke ekspert på området kan du alligevel nemt komme til at gå galt i byen, og vælge noget forkert.
Det er både dumt at vælge en varmepumpe der er for stor, da du så betaler for noget du ikke har brug for, eller en varmepumpe der ikke dækker dit behov da det med stor sandsynlighed vil medføre irritation.
Derfor kan det være en rigtig god ide at få professionel hjælp til at vælge den helt rigtige varmepumpe.
Du kan ofte få hjælp af en god om kompetent VVS mand i dit lokalområde. 

Få hjælp med finansieringen

At spare penge på varmeregningen er desværre ikke altid ensbetydende med penge ned i lommen fra start af.
Tværtimod skal der nemlig ofte penge op af lommen først, før du begynder at kunne spare.
Det er de penge som varmepumpen og udgifter til installationen koster. Det er selvfølgelig meget forskelligt hvor dyrt, eller billigt det er, men typisk vil en af de mindste varmepumper med installering koste omkring 13.000 kroner.
Du kan ofte få hjælp med finansieringen der hvor du vælger at købe din varmepumpe. Det betyder at du f.eks. kan betale din varmepumpe i små afdrag hen over et bestemt antal år, på den måde kan du komme til at mærke besparelsen med det samme.

Tilbud

Hent et tilbud på installeringen

Mange tror at det er dyrt at få en autoriseret VVS’er til at installere varmepumper, men ofte er det billigere end du tror, og det kan godt betale sig i sidste ende, da du vil opleve at få en god samlet pris på køb og montering hvis du bruger det samme firma. 

Kontakt evt. et VVS firma og få et tilbud på opgaven fra start til slut. Der er mange fordele ved at bruge et lokalt VVS firma til at installere din varmepumpe, da de så kender pumpen og din bolig såfremt der skulle opstå fejl eller problemer, og derudover kan de hurtigt rykke ud hvis du skulle få brug for yderligere hjælp eller har spørgsmål til din nye varmepumpe. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *