Dykker i havet

Din dykker-hobby behøver ikke spænde ben for dit udseende

aa11

Som kvindelig sportsudøver kan det være et problem, når man både skal finde tid til træning, mens man også skal huske at være feminin og kvindelig. Er du en dedikeret dykker, der bruger alt din tid til træning i våddragten, så kan det være svært at finde på en løsning, der lader dig adskille fra dine mandlige sportskammerater. Fortvivl dog ej. Der findes en rigtig god løsning, der selv mens du er iført dykkerdragt, kan være med til at understrege din kvindelighed. 

Neglelak

Personlig pleje er velvære

Udover at man ved personlig pleje kan opnå pænere hud, hår og negle, så er der også noget lækkert, eksklusivt og hyggeligt ved at bruge kvalitetstid på sig selv. Man kan enten dyrke wellness-oplevelsen derhjemme ved at sætte en dag af til selvforkælelse eller man kan booke en tid hos en professionel behandler og nyde at blive nusset om. Uanset hvad man er til, så føles det skønt at gøre noget godt for sig selv og sit eget udseende. 

Vælg en behandling der holder

Bruger du meget tid i våddragt og med badehætte, så er det ikke sikkert, at det er pengene værd at tage til frisøren. Du skal naturligvis klippes af og til, men at spendere større beløb på ekstra behandlinger, hvor håret med føntørrer og glattejern bliver sat efter alle kunstens regler, er formentligt spild, når du alligevel tager direkte til vandet og hopper en tur i bølgen blå. En behandling af dine hænder og negle går derimod ikke i stykker af en tur i dykkerudstyret, og flotte negle kan ses selv i våddragt. At få lavet negle er altså en fremragende metode til at bevare og fremvise dine feminine sider, selv mens du dyrker din sport.

Flotte negle

Ønsk dig et gavekort 

Synes du, at det er dyrt at booke en neglebehandling, kan du med fordel ønske dig et gavekort til jul eller fødselsdag. Med blæk fra Tonerland.dk kan et gavekort nemt printes ud derhjemme. Dine nærmeste vil derfor have nemt ved at købe en sådan gave til dig. Læs mere her og lad dig inspirere til hvilke behandlinger, du kunne ønske dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *