Julegaveideer til personen, der ikke ønsker sig noget

aa11

Vi har alle en i familien eller i vennekredsen., der aldrig rigtig ønsker sig noget. Nogle år er det endda os selv, der indtager rollen som den der super irriterende person, der ikke rigtig ønsker sig noget til jul. I den her artikel er samlet en række ideer til, hvad man kan give sådan en person. Måske kan artiklen ovenikøbet anspore læseren til at få nogle ideer til sin egen ønskeseddel. 

Sjove julesokker

De sikre klassikere

Der er en ting, der altid er en sikker vinder, nemlig klassikeren med sokker. Selvom det måske kan virke kedeligt, så kan man kun blive begejstret for et helt nyt par sokker, eller ti. På Socks4less.dk kan man finde sokker til mænd, kvinder og børn i alle typer, mønstre og farver. En anden god klassiker er en god flaske sprut. Alt efter hvilken drink, der er gavemodtagerens favorit, kan du finde en lækker rom, en god gin eller en fornem whisky. 

Gaver til husstanden

Du kan også med fordel finde noget, som du tænker, at hele husstanden kan nyde godt af. Det kan fx være udstyr til køkkenet, en god kniv eller et lækkert skærebræt i træ. Du kan give en flot plante, selvom den er vanskelig at pakke ind og lægge under juletræet. Hvis gavemodtageren har dyr, kan du også med fordel give en gave, der er rettet mod kæledyret. Det kan fx være en hundeseng eller et kradsetræ. 

De hjemmelavede gaver

Det er altid dejligt med hjemmelavede gaver, både fordi det viser, at man har givet sig god tid, men også fordi hjemmelavede gaver er bedre for miljøet. Hvis du vil lave en hjemmelavet gave, kan du fx strikke et halstørklæde eller hækle nogle farverige grydelapper. Hvis du ikke er super kreativ, kan du i stedet sammensætte en oplevelsesgave. Lav et flot kort hvor du beskriver oplevelsen. Du kan også vælge at give en nødhjælpsgave. Rigtig mange nødhjælpsorganisationer tilbyder julegaver, hvor man køber et træ eller et husdyr til et sted i verden og får en plakat, et kort eller en lille genstand som tak. Det er en rigtig god gave til en person, der føler, at han eller hun har alt det, han eller hun skal bruge. 

Sød julehund

Hvis du kender modtageren rigtig godt

Hvis du kender modtageren rigtig godt, det kunne fx være din partner, er det dog vigtigt, at du finder en god og personlig gave, også selvom personen ikke vil sige, hvad han eller hun ønsker sig. Her skal du gå i tænkeboks og forsøge at finde frem til en gaveide, der passer til modtagerens personlighed. Det kan være, at han eller hun har en yndlingsforfatter, der lige har udgivet en ny bog, eller at han eller hun har fortalt om et eller andet ønske, da I sad og så reklamer. Hvis det er tilfældet, så er det din opgave at være kvik og købe den særlige gave. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *