dykker

Kom i god form til sommerens dykkerture

aa11

Dykning kan i princippet foregå året rundt, men det er bare nemmere om sommeren, hvor der ikke er is på vandet, hvor vandet er varmere og hvor det er lyst udenfor i flere af døgnets timer. I tider som disse kan man heller ikke bare rejse syd på til varmere vand og flottere dykkerområder. Derfor må man vente tålmodigt på, at vand og vind tillader dykning igen. Men hvad gør du så for at holde dig i form indtil du næste gang skal dykke ned under havets overflade? Denne artikel har samlet nogle tips. 

dykker_og_skildpadde

Træn konditionen med en crosstrainer

Hvis du skal investere i bare en maskine til dit hjem, bør en crosstrainer overvejes som førstevalget. En crosstrainer er nemlig rigtig god til at træne både kondition, men samtidig også at få rørt alle musklerne. Dette skyldes, at man ikke blot løber eller cykler og dermed kun bruger benene, men man skal også have armene med, hvilket også får rørt rygmuskulaturen. Når du får bevægelse i mere af kroppen, er der også brug for mere ilt til musklerne og konditionen trænes derved også mere. Hvis du vil høre mere om, hvordan man kommer godt i gang med at bruge en crosstrainer så klik her

Start i fitness eller træn hjemmefra

Det er selvfølgelig ikke kun konditionen, der skal trænes. Muskelgrupperne har også godt af at blive styrket, så du er mere robust, når du skal ud i bølgerne. Her kan du enten træne hjemme eller du kan tage i fitness. Fordelen ved fitness er, at du har meget forskelligt udstyr til rådighed. Der er vægte i alle størrelser, så du kan løbende opgradere vægten uden, at du skal ud og købe nyt. Fordelene ved at træne derhjemme er både, at det i denne tid er mere sikkert i forhold til smittespredning, men det er også, at det er nemmere tilgængeligt at træne derhjemme. Dog skal du først ud og investere i noget træningsudstyr. Heldigvis kan du klikke her og finde et overblik over udslag og outlets i Danmark, hvor du sikker kan finde både billigt træningstøj og billigt træningsudstyr. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *