massage

Pensioneret eventyrer? Sådan plejer du din krop

aa11

Livet er et eventyr, men nogle lever det vildere end andre. Som eventyrer har du skubbet mange grænser. Dette gælder både barrierer i og udenfor dig slev. Dette tager hårdt på en, både fysisk og psykisk. Derfor er det vigtigt at man tager sig af sig selv i sit otium. Når de mange strabadser er forbi, er det tid til at give sig selv den hvile, der er nødvendig for at den prøvede krop kan have det godt. Kroppen skal have omsorg, du kan se hvordan du giver den her.

kvinde får massage

En lækker massage

Der er intet som en lækker massage, både for krop og sjæl. Dog undervurderer mange tit i hvor høj grad den helt konkret kan være helende, hvis de gives at en uddannet fysioterapeut. Særliget hvis livet som eventyrer har brag andet end bare skavanker med sig. Læs mere om massage hos fysioterapeuten her. Har dine eventyrer bragt dig skader, som bringer fysisk smerte, er det her du finder din behandling. Massage er ikke bare godt for kroppen, også din psyke vil nyde godt af den blide behandling. 

 

mand får massage

Et sundt sind

Har du været meget på eventyr i dit liv? Så vil du nok også have brug for længeventet sindsro på dine ældre dage. Du vil få brug for at kunne ånde helt ud og slappe af. Dog kan dette være enormt svært for mange, der har levet meget på farten i deres liv. Du kan få besvær med at falde ned igen fordi eventyret kalder. Dette kan du nemt få hjælp til under massagen. En god massage kan være dybt terapeutisk og skabe megen glæde og ro. På denne måde kan du skabe det nødvendige ånderum. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *